A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 November
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

9

A DXN megváltoztatta az életemet

2015.08.09 - vasárnap

2013 ban alakult úgy, dontenem kellett szukségem vam valami pluszra ami segíthet abban meg gyógyuljak. A sok stressz, munkahelyi illetve magánéleti problémák kovetkezménye pajzsmirigy dagant lett. 

Nagyon nehéz idoszak volt ez számomra, van egy kislányom kit egyedul nevelek , ki akkor allig volt 7 éves így mégnagyobb volt az élni akarás bennem. A daganat jo indulatú volt de az ember annyi rosszat hall illetve lát, rettegtem minden megváltozhat és a lányom egyedul maradhat.
Ez volt a legnagyobb motivácio elkezdjek informálódni, utazgatni es tajékozódni lehetoségekrol mi az ami segíthet a gyógyulásom folyamatában illetve mi az ami tobb esélyt adhat a mielobbi egézsséges élethez.

Nem volt konnyu, folyamatos rosszullétek kozepette dolgoztam , gyereket neveltem, rettegtem mi lesz a jovo, depressziós lettem stb.  De nem adtam fel sokat olvastam, utaztam es informálódtam. Mikor megkaptam az eredményeket már tudtam mi az a plusz ami segíthet, amiben nagyon bíztam és egyfajta csodának éltem meg az életemben. 
Addig is igyekeztem egészségesen élni, nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, sportolok, és egészségesen élek.

A DXN Ganoderma termékei nagyszeru hatással voltak rám. Már pár nap illetve hét után éreztem kulonbséget. Erosebb voltam, fel bírtam kelni az ágybol, pár kilót sikerult vissza varázsolni rám, mert már alig voltam 48 kiló, a pajzsmirigyre jellemzo tunetek  szépen fokozatosan enyhultek, majd teljesen elmúltak. Elmúlt a hohullám, hajhullás, gyengeség...egyszeruen tobb élni akarás lett bennem, enyhult a depresszió a mutétre már egy eros no mendt.

Boldog voltam! Minden pozitívan végzodott, meg gyógyultam. Abba is hagytam a ganoderma termékek használatát.

Az oromom néhány hónap után újra harcá válltozott. Nos a mutétem után hormont kaptam, mondván egy pajzsmirigyem maradt, azt védeni kell es kímélni a terheléstol. Az elso hónapokban élveztem az egészséget,még azt is jonnek rám a kilók. Ujra nonek éreztem magam és elégedett voltam.

Fél  év után kezdtem komolyan venni a tuneteket. A hizást semmivel sem tudtam megállítani. Gyenge voltam, allig birtam de mégis elkezdtem intenziven sportolni, futni, diétázni, mely olyan nehezen mendt, hogy senkinek sem engedtem egyen elottem, nem tudtam kontrolálni az éhség érzetemet. Mindent megtettem, de nagyon nehezen mendt. A hónapok teltek es én csak válltoztam tovabb, csúnya kiutések az arcon melyek hónapokig ott voltak, a testem tele lett vizzel? Mert úgy neztem ki mint aki mar 30 kilót hizott. Nos, igy sikerult egy év alatt 16 kilót hiznom . Ujra depresszó, a ruhatáramat le kelett cserélnem stb...még specialistánál is voltam ki megállapitotta jók az eredmények én jól vagyok mit keresek ott?  Nagyot csalódtam es tanácstalan voltam 
.
Átgondoltam a dolgokat es úgy dontottem újra a DXN Ganoderma termékeire bízom magam. Akkor még keveset tudtam a ganodermárol , féltem még attól is hizhatom hiszen a mutétem elott annak segitségével jott rám néhány kiló melyre akkor szukségem is volt.

A sors úgy hozta a weboldal tulajdonosa megkeresett engem ki kulfoldi es szerette volna ha szlovákiában tobb lehetoséget biztosítunk a termékek hozzájutásához , mivel ez egy nemzetkozi halózat es neki még szlovák munkatársa nincsen. Be kell valljam rovid idon belul igent mondtam , mert a ganoderma hatásairol nem volt szukség engem meg gyozni.


Így tortént hogy elkezdtem  egyszerre dolgozni is a DXN tarsaságnak es újra fogyasztóvá is válni. A szponzorom mindenben a segitségemre volt. Nagyon buszke vagyok rá, hogy az egyik legjobbtól tanulhattam.

Nagyon sokat tanultam , képeztem magam es igyekeztem mindent megtanulni a gyógygombákrol a DXN termékeirol . Mivel hormont szedek, így lassú volt a válltozás  de eredményes. A borom szépen lassan javult, szebb lett, minden kiutés elmúlt. Teltek a hónapok most mar 10 hónapja használom újra a termékeket de azóta az életem 180 fokot válltozott. Hormont szedek es én fogytam 10 kilót. Végtelen  buszke vagyok erre az eredményre.  Természetesen tenni is kellett érte keményen, diéta... de a termékek szinte minden mellék hatást megszuntettek. Konnyebbé tették az utat hogy azzá lehessek újra ki voltam .

Ma már tudom a mutétem elott azért hiztam mert a szervezetemnek arra volt szuksége, most pedig azért múlt el minden mellék hatás a gyogyszertol, tobbek kozott a túlsúly is, mert a szervezetem igy van rendben. Ezért szeretem ezt  a mondatot : A ganoderma helyrehozza a szervezetben megbomlott egyensúlyt.

Az idei nyaram már komplexusok nélkuli volt. Mert bizony az is volt nekem, túlsúllyal nem igazán akartam sehová sem menni, strandon talán ha egyszer voltam .

Mi volt a motiváció amiért megírtam ezt a blogot?
Tobben megkérdezték tolem miert csak derékig osztom meg a fotóimat ? Nos a leírtakban van a válasz,Nekem is voltak komplexusaim egy hosszu út van mogottem és sok sok tanulás.  . Megtanultam a ganoderma nem gyogyszer amit beveszunk es ha már jól vagyunk félre tesszuk. A ganoderma ételkiegészíto, melyet bármely korosztálynak hosszú távon érdemes beiktatni az életébe.                                                        

Megtanultam okosan  egészségesen élni.                   

Válltozásra vágytam , amit a DXN megadott  nekem tobb szempontból. Ujra azzá váltam aki voltam és megtaláltam az utat a siker felé. Szerelmes vagyok a termékekbe a munkát pedig végtelenul élvezem, már már a szenvedélyem.


Nos ez vagyok én,  aki ma már bátran felvállalja magát teljes életnagyságban.

Ezért bíztatok mindenkit merjunk változtatni az életunkon. Legyunk bátrak es ízleljuk meg az egészség és siker ízét.
A dxn megvaltoztatta az eletemet
Jambrich Gabriella DXN sponzor.

Elérhetoségem:
jambrichovadxn@gmail.com

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on