A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Üdvözöllek az oldalamon.

Jambrich Gabriela vagyok.

Szlovákiában élek, de anyukám magyar, ezért tudok magyarul is.

 

Bevallom őszintén, még magam sem hiszem el, hogy itt vagyok, és nekem ilyen profi weboldalam van, és pláne, hogy csatlakoztam egy MLM céghez.

 

Ennél távolabb kevés dolog állt hozzám az életben. Az MLM számomra a piramisjáték, a becsapás, átverés, kihasználás kategóriájába tartozott, és erősen szkeptikus voltam ezzel az értékesítési formával szemben. Én úgy érzem, kedves vagyok az emberek, a barátaim szemében és nem akarom ezt soha elveszteni, azzal, hogy valami „üzleti lehetőséggel, csoda termékkel” nyomuljak feléjük!

 

Mindenképp szeretnék változást az életemben, szeretnék több dolgot is helyrehozni, rendbe rakni a személyes életemben, de az anyagi forrásaim tekintetében is. Apukám vállalkozó volt, és én is sokat dolgoztam vállalkozásokban, mint bolt vezető, tehát van rálátásom a kereskedelemre, a marketingre, de valahogy ez a MLM értékesítési forma érthetetlen, és távoli volt számomra! Nem akartam!

 

Aztán mégis csak történt valami, amit én nem tudok másként nevezni csak , hogy egy csoda.

Évekkel ezelőtt volt egy komolyabb betegségem, azóta több is, és akkoriban sokat vásároltam egy webáruházból reishi gomba kapszulákat, mert érezhetően sokat segített a gyógyulásomban és a tünetek enyhítésében! Nagymamám rákban halt meg, öcsém korán elvesztettem egy balesetben, ezért én mindenképp elhatároztam, hogy amennyire tőlem telik mindent megteszek az egészségemért. Ezért nem is kávéztam, ügyeltem a táplálkozásomra, és egy fajta diétát tartanom is kellett!

Szóval évekig nem vettem észre, hogy az oldal ahol rendeltem kiskereskedelmi áron, tulajdonképpen egy fogyasztói hálózat része, és az egyik tag céges oldala az.

Most se történt volna semmi, ha véletlenül nem jelölöm be a regisztrációt kérő gombot, és nem rendeltem volna meg véletlenül a regisztrációs csomagot. Mikor ezt észre vettem, írtam is  a cégnek , hogy azt töröljék, én csak a terméket kérem.

 

Közben azonban jött egy levél, ami mindent megváltoztatott!

A weboldal tulajdonosa, egy magyar ember írt nekem egy levelet, amiben a felől tudakozódott óvatosan, hogy tudok-e magyarul, és nem tudnánk-e együtt működni üzletileg, mivel neki nagy nemzetközi hálózata van, de szlovák és cseh területre még nincs senki aki segíthetne neki, a jelentkezők kezelésében, tájékoztatásában, és szponzorálásában. Küldött filmeket, prezentációkat, és beszélt velem a részletekről. És valahogy mindent átfordított bennem! Régen hallottam embertől ennyi buzdító bátorító szót, és végül elfogadtam az ajánlatot, mert elkezdtem benne hinni, hogy ez jó és ezt én is megtudom csinálni!

 

Azóta már átolvastam rengeteg anyagot, megnéztem több sikertörténetet, oktatást és már bátran merem ajánlani másoknak is a DXN-t! A termékekről idáig is jó tapasztalataim voltak, a gyógygombákban hiszek, tehát nem nehéz ajánlanom a termékeket, hiszen tudom, hogy működnek.

 

De most már az üzleti rendszert is bátran ajánlom, mindenkinek, aki valami stabil, működő üzleti lehetőséget, plusz pénzforrást, online is végezhető otthoni munkát keres. A cég stabil, már 21 éves, a termékek minden engedéllyel rendelkeznek, a világ több mint 100 országában több mint 5 millió ember fogyasztja őket. Soha nem volt termék ellátási gond, jutalék kifizetési probléma!

 

És én egy nagyszerű szponzort kaptam az élettől, aki mindenben segít, nekem és a munkatársaimnak is! Biztos vagyok benne, hogy az ő és a céges oktatás, rendezvények segítségével mindenki képes eredményeket elérni, és kiépíteni egy olyan nemzetközi hálózatot, ami már ő alatta van, 8000 fővel és 70 országból!

Én hiszek benne, hiszek magamban, a cégben, a termékekben, és ha csatlakozol, hozzám benned is fogok hinni, hogy képes vagy megcsinálni te is! És közösen lehetünk részesei ennek a nagyszerű üzleti lehetőségnek!

 

 

Ha csatlakozni akarsz, itt

megteheted: http://gyogygomba.dxneurope.eu/member_registration_private

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on